Volvo Days

Volvo Customer Center Eskilstuna.

Volvo Construction Equipment holder hvert år i juni Volvo Days, hvor hele deres program i entreprenørmaskiner vises frem. Det foregår på Customer Center i Eskilstuna, hvor entreprenører fra hele verden kommer til Eskilstuna, for at se alt det nye i entreprenørgrej og truckere.

Volvo gør utrolig meget for at virke troværdige, deres slogan More Care. Built In. skal gøre dem endnu mere troværdige. Om det virker? Det kan kun tiden vise.

Volvo Construction Equipment Volvo Customer Center Volvo VT880 6x4 DRAGBIL Volvo Construction Equipment Volvo Loader Volvo Læssemaskiner Volvo entreprenørmaskiner Volvo Dumper Volvo entreprenørmaskiner Volvo Grader Volvo Vejhøvl

Jeg har ikke set Volvo gøre sig gældende på asfalt og tromlemarkedet. Men det gjorde man på Volvo Days 2008, så jeg spurgte til om man kunne se mere på disse maskiner. Fra Volvos side meldte man hurtigt ud med et besøg på fabrikken.

Volvo asfaltudlægger Volvo Days 2008

Jeg var i Eskilstuna og opleve dette show, det var virkelig godt stillet op. Der var også stor ros til alle de deltagende maskinførere, som virkelig kunne deres kram.

Jeg fik dog også tid til at se lidt på byen Eskilstuna, samt området omkring byen. Eskilstuna ligger i Södermanland, et område hvor jeg ikke har været så meget før.

Men det er ikke sidste gang jeg gæster det område, det er et pragtfuldt område.

Tilbage til hovedsiden