De fremskudte diger

Møgeltønder Camping

Vi var en tur i sønderjyllend i det halvkolde forår. Men det var en god tur og første gang vi var i det område med campingvognen.

Her under et par billeder fra Møgeltønder Camping, det er en dejlig plads, med gode faciliteter. Jeg lagde mærke til at mange havde en trailer stående, forklaringen kom fredag aften, alle var lige en smut i Tyskland og hente en palle øl :-)

Møgeltønder camping

Når man er på disse kanter så må man opleve digerne, man forstår godt hvorfor de hader storm og orkan, der er bare masser af vand lige uden for døren.

Højersluse Højersluse Højersluse Højersluse

Men det er imponerende hvad man har lavet for at holde vandet ude.

Efter sluserne var vi en tur inde i Ribe, det er stadig en by som ser ud som for 50 år siden, men flot er den.

Ribe Ribe Ribe Ribe Ribe Ribe

Vi har aldrig været i Esbjerg, men har hørt så meget om byen. Det er en by med de høje omdrejninger, der sker virkelig noget på disse kanter.

Esbjerg er nok kendt for meget, men jeg synes nu at de skulpturer er et flot vartegn for byen.

Menneske ved havet Menneske ved havet

Efter en smuttur over Rømø, som ikke er noget at skrive hjem om, var vi tilbage og se lidt på Schackenborg, Prinsen var ikke hjemme, eller også ønskede han ikke at lukke op for os.

Schackenborg Schackenborg

De havde sat flagene ud ved kroen, der se da også flot ud, men vi almindelige mennesker har ikke råd til at sætte sig ind ved de borde, det koster.

Schackenborg

Vi tog også en tur til den gamle grænse overgang ved Rudbøl, og så en en tur øst på til Padborg og Frøslevlejren, har man aldrig set mange lastbiler og trailere, så tag en tur til Padborg og Kruså, der er masser af dem.

Rudbøl

Frøslevlejren var et besøg værd, men det er jo nok også med en anden grund man kommer der idag end for 60 år siden.

Frøslevlejren

Slut på en forlængede weekend i Sønderjylland

Tilbage til hovedsiden