DM i landevejscykling i Vordingborg

Til måde er alting godt.

DM i enkelstart

Hele eliten samlet i Vordingborg

Når man ser cykelløb i fjernsynet, så har man det store overblik. Når man ser det live er det kun få steder man får set selve løbet.

Men den stemning man oplever live, den kan slet ikke beskrives.

Man kommer i snak med en masse, mest forældre der hepper. Men der er en stemning, som man ikke oplever andre steder. Det føles som om man bliver en del af familien.

Jeg stod stille og skulle tage nogle billeder af U19 pigerne, når de suste gennem Algade. Pludselig er der en dame der skriger med sine lungers fulde kraft: Kør nu Silje, gì nu det sidste.

Lyder som om du kender pigen, er det første man får sagt. Ja, det min datter, håber hun vinder :-) Men lad os nu se?

Silje Alsbjerg

Kan lige fortælle at Silje Alsbjerg kørte alt hvad hun kunne gennem Algade :-) Hun fik sin bronzemedalje i enkeltstart.

Silje Alsbjerg

Ikke alle kan vinde, men selvom Ida Victoria Konradsen blev nummer seks var hun ved godt mod. Stor ros også til hende.

Ida Victoria Konradsen

Der blev også tid til at se lidt flere af de hurtige ryttere. Men man skal være hurtig, de kommer med 60 km/timen. Byens handlende har også gjort lidt for at både pynte og gøre lidt reklame. Her har vores blomsterdame brugt de kreative kræfter.

Blomsterboden

Sidst på dagen skulle det store slag stå i dette års enkeltstart.

Man er på plads for at få et billede af dem man ser i fjernsynet. Møder en dame der hilser på en masse af rytterne. Forsigtigt sagt, nå du kender mange af dem, går du tit til cykelløb? Ja, det sker ofte, er hendes svar. Hepper du bare på alle mand? Ja de fleste, men mest min søn, er hendes svar. Okay, og hvem er så lige din søn? Det er ham fra TINKOFF, kender du ikke Michael Valgren?

Jo kender ham, ser ham masser af gange live og i fjernsynet.

Michael Valgren

Da Michael startede var jeg slet ikke i tvivl om hvem der var Michaels mor, hun kan godt nok heppe på den dreng.

Michael Valgren

Ingen havde dog lige sat sine penge på at Martin Toft Madsen skulle blive dansk mester foran Michael Valgren? Hvor var Lasse Norman, Mads Würtz, Christopher Juul og Rasmus Quaade?

Michael Valgren

Fik også set at U19 drengene fik deres medaljer.

Mikkel Bjerg

Var også ude på ruten og kigge, man bliver dårlig, når de suser gennem de sving med den fart. Kan godt forstå der nogle gange er nogle slemme skader.

Mikkel Bjerg

Ja, ham på billedet herover var ikke så kendt i 2016, men han blev en suveræn verdensmester i 2017, det er Mikkel Bjerg.

Tilbage til hovedsiden