ABG Asfaltudlæggere

En kritiker er en mand uden arme, som viser andre, hvordan man kaster en bold.

ABG Asfaltudlæggere

ABG Asfaltudlæggere startede i 1945, alt har sikkert været sønderbombet, derfor har man haft brug for et firma som kunne hjælpe med genopbygning af vejnettet. Man er startet med små bygninger, og efterhånden som der har været behov, har man bygget til.

Volvo havde ikke fået lavet deres fodarbejde godt nok, så Per Pedersen og jeg fik derfor et par timer i den gamle flotte by Hameln, byen har cirka 60.000 indbyggere og ligger 50 km sydvest for Hannover. Floden Weser løber gennem byen, så jeg kunne også få set hvordan man bygger sluser i Tyskland.

Hameln

Men turens formål var fabrikken, hvor man bygger asfaltudlæggere og tromler, så efter en rundtur i den gamle bydel besøgte vi fabrikken.

David Herwarth von Bittenfeld

Ja, det er et fint navn, men det var også en person som kunne sit kram. Han viste hele fabrikken frem, det var ganske interessant at se hvor mange små detaljer det skal til, for at få det hele til at spille sammen. Jeg har været på en del fabriksbesøg, en ting ved dette besøg var den åbenlyse glæde medarbejderne viste ved at få besøg på arbejdspladsen, alle hilste pænt og sagde Guten Tag.

Volvo Hameln Hameln ABG ABG Hameln

Der er blevet en bedre komfort i denne slags maskiner. Jeg kørte en smule med sådan en slags tromler for 25-30 år siden, på det tidspunkt var høreværn noget af det vigtigste.

Hameln ABG

Med disse klodser på skal det helst være jord man kører på:-)

Volvo Hameln

Det var et par gode timer på fabrikken, stor tak til David for hans fine rundvisning.

Om aftenen fik vi set lidt mere på byen og jeg fik taget et par billeder.

Hameln Hameln Hameln Hameln Hameln

Tilbage til hovedsiden