Madopskrifter, stegetider, takt og tone

Det er kun en dag at bage, men mange dage at smage.

En opskrift eller et godt råd

Når man pludselig mister sin kone, så er der en masse ting der nu skal gøres af en selv. Jeg har normalt kun skulle klare opvasken.

Man stater med at lave noget i den retning man altid har fået og sikkert også lidt for meget til den søde tand.

Efter vægten har sneget sig 10 kg op, så må der ske noget. Går på nettet og søger efter forskellige ting. Falder over det med at spise efter sin blodtype.

Blodtype A

Når man er blodtype A, så skal man næsten være vegetar, hvis kroppen skal følge med. Gode nordiske grøntsager er sagen, dog er der flere eksotiske som også er OK. Kød er mest kylling, kalkun, fisk og lidt oksekød og næsten ingen mælkeprodukter. Det kan lyde kedeligt, men det smager nu ganske udemærket.

For at se hvad man kan tåle, bruger jeg en sølvkæde. Lægger varen foran kroppen, holder kæden over varen. Hvis kæden begynder at svinge ud og ind mod kroppen, så er OK, svinger den på tværs så er det no-go.

Jeg er dog ikke helt slavisk, der skal nogle gange lidt godt indenbords, men de 10 kg er væk igen.

Hvad er det så jeg spiser?

Jeg bruger næsten kun økologiske råvarer.

Der er også et par af de lidt usunde opskifter, men noget man ikke lige kan undvære.

Kager og andre lækkerier

Forskellige opskrifter

Tips og ideer

Stegetid og hviletid

Råd omkring selve bordet.

Den gode mad kræver også både bordet, serveringen og vinen.

Tilbage til top af siden